adidas stan smith
Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0

Storsäljare

ASICS Tennis Skor Herr Gel-Solution Speed 3 Clay Orange/Svart/Lime ASICS Tennis Skor...
S.Kr 1,559.49  S.Kr 779.75
Herr Adidas Essential Star .2 Svart/Vit/Vista Grå Sportskor Herr Adidas...
S.Kr 734.73  S.Kr 551.04
Herr Nike Air Zoom Vomero 11 Löparskor Svart/Barely Grön/Concord/Electric Grön Herr Nike Air Zoom...
S.Kr 1,306.39  S.Kr 744.63
Nike Golfskor Herr Flyknit Svart/Vit Nike Golfskor Herr...
S.Kr 1,578.22  S.Kr 789.11
Reebok Sportskor Herr Crossfit Lifter Plus 2.0 Svart/Excellent Röd Reebok Sportskor...
S.Kr 1,465.40  S.Kr 776.69
ASICS Löparskor Herr Gel-Noosa Tri 11 Vit ASICS Löparskor...
S.Kr 1,453.25  S.Kr 770.20
Dam Nike Sneakers Tennis Classic Ultra Vit/Svart Dam Nike Sneakers...
S.Kr 1,205.37  S.Kr 723.20
Dam Nike Tennis Classic Vit/Orion Blå Sneakers Dam Nike Tennis...
S.Kr 1,011.60  S.Kr 687.91
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Frakt
Vi erbjuder kunderna en snabb och lycklig shopping med DHL fraktsätt. Som vanligt kommer transaktionen att levereras inom 1-3 dagar som vi fått din egen betalning och se din leveransadress. Normalt Shipping termen är 7-14 arbetsdagar. Alla paket måste registreras. Efter betalning tas emot, är spårningsnummer kommer att läggas fram i form av e-post. Då kan du följa via tillhörande webbplats.


avkastning
Vårt företag är begränsad är stolta över att förse våra kunder med produkter av högsta kvalitet. Men om du inte är helt nöjd med du köper varan, helt enkelt tillbaka den oanvända och unlaundered i 30 dagar från orderdatum på din faktura för en återbetalning. Slutföra Retur Form som införlivades med försändelsen, vilket ger anledning bakom komma tillbaka som "post Ej Wanted". Skicka detta med ditt inköp i sin originalförpackning, när du använder retur affär med etikett införlivas med försändelsen.


Återbetalning
När du skickar ditt objekt till oss, kommer vi inspektera liksom processen tillbaka objektet då informera dig via e-post till din ersättning. Du kan förvänta dig en återbetalning i exakt samma form av återbetalning ursprungligen användes för inköp i tre veckor i vår emot din egen retur. När bidraget inte visas i ditt bankkonto efter fyra veckor från den dag då du skickade oss din egen retur, se till att du kontaktar oss för ytterligare hjälp.


trevlig Observera
Vi täcker inte fraktkostnad på avkastning och affärer, kommer du att vara ansvarig för returportot, men för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta produkter till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss alla för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för felplacerade transporter. Sändning och bruksladdningar är återbetalas. Vår webbutik förbehåller sig rätten att inspektera returnerade artiklar för att avgöra om produkten fortsätter att bäras, utnyttjas eller ändras. Om kom tillbaka produkten är inte riktigt i resellable situation, är en fraktavgift kommer att tas ut i syfte att kund kreditkort och produkten kommer att återlämnas till kunden. Köparen betala fraktkostnader att returnera varor till oss tillsammans med en fraktkostnad kommer att sättas i alla branscher. Återbetalning kommer att utfärdas mot kreditkort vid fil direkt vid ankomsten av kom tillbaka objekt.